dilluns, 15 d’abril del 2013

Propera edició de BD de Ghibli serà Porco Rosso

La propera pel·lícula que llançarà en Blu-ray Walt Disney Studios Japan que pertany a la factoria Studio Ghibli en el seu camí de tornar a editar el catàleg de l'estudi japonès a BD és la cinta animada de Porco Rosso. L'edició en alta definició d'aquesta pel·lícula es posarà a la venda al mercat japonès el 17 de juliol d'aquest any. El preu de llançament d'aquesta edició serà de 7,140 iens, al canvi uns 54,62 €.

Aquesta edició de Porco Rosso sortirà a la venda aquest estiu al Japó inclourà àudio en japonès, anglès, francès, alemany, finlandès, coreà, madarín i cantonès, i subtítols en japonès, anglès i francès. Com extres comptarà amb els storysboards originals, el guió, diversos previews de la pel·lícula i una entrevista de tres minuts amb el productor de la cinta animada.



 El mestre Hayao Miyazaki signa aquesta aventura animada de l'Studio Ghibli estrenada al Japó l'estiu de 1992. La pel·lícula arribaria més tard, el 1994, a Espanya en format VHS. Aurum, ara eOne Films, la va rescatar en 2010 en una edició DVD sota el segell de Studio Ghibli Collection.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada